Könnyen és gyorsan szerettünk volna valamit késziteni a rántott hús mellé.Ehhez minden volt itthon,így emellett döntöttünk.
Hozzávalók:
- 1 fej lilahagyma
- 1 konzerv kukorica
- 2 ek 10%-os ecet
- 5-6 ek víz
- késhegynyi őrölt fehér bors
- 1 kk só
Elkészítés:A lilahagymát megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük a só felét rászórjuk Hagyjuk állni egy kis ideig.Közben a kukoricát szűrőbe borítjuk, hagyjuk lecsepegni, majd pár perc elteltével a hagymához öntjük.A maradék sót, és a borsot rászórjuk, az egészet alaposan összekeverjük. Végül hozzáadjuk az ecetet és a vizet, újra megkeverjük, majd lefedve minimum 1 órára hűtőszekrénybe tesszük
.
Eredeti recept:
innen
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése