2012. április 3., kedd

Szerecsendiós karaj

Eddig még nem biztos, h feltűnhetett,de mi nagyon szeretjük a fűszeres ételeket.Nem túlzásban, hanem éppen ahogy kell, hogy jobban kijöjjenek az igazi ízek.Ez is egy ilyen.
Hozzávalók:
    • 8 szelet karaj
    • 500 ml főzőtejszín
    • őrölt szerecsendió
    • 30 dkg füstölt sajt
    Elkészítés:A karajokat megsózzuk és kivajazott tepsibe fektetjük.Megszórjuk őrölt szerecsendióval.Ráöntjük a tejszínt.Tetejére ráreszeljük a füstölt sajtot.Sütőben kb. 1 óra alatt lefedve puhára sütjük.Végén a tetején lévő sajtot egy kicsit megpirítjuk.(A képen egy kicsit túl piritott, ennél kicsit kevesebb ideig kell a sütőben hagyni, miután lefedtük a fóliát róla.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése